torsdag 26 maj 2011

Dag 13 – Den galnaste/tokigaste/roligaste person jag känner.

Den här dagen har tagit tid att få fram för jag har haft så svårt att veta vem det är som ska få äran...Det skulle kunna vara min bror som är så fräck att han gör saker som att inte stå kö på hamburgehaket efter krogen, utan bara går fram och tar det nån annan har beställt-betalar det och går..eller min mamma som tittar på andra presumtiva bilköpares bilar när man är hos blhandlaren i tron att dom är till salu :)





Eller så kan det vara M.N, eller M.S (eller hennes dotter), skulle också kunna vara J eller T så jag lämnar den här dagen och går vidare eftersom jag har fått många påpekanden om att jag har varit dålig på att uppdatera på sistone :)

onsdag 18 maj 2011

Min första dag med eget ansvar

I dag har jag fått eget ansvar på jobbet för femmans maskin. Det har gått skitbra! Så bra att jag satte mig och bläddrade i en biltidning jag hittade...plötsligt hör jag en välbekant stämma bakom ryggen som säger:

"Hej Petra, vad glad jag blir att se att du sitter och bläddrar i en tidining!! Det betyder att allt rullar på här"

Det var VD'n...som jag gick till i slutet av förra veckan och pratade med om att jag inte är nöjd med min lön. Efter att ha varit anställd på företaget i 4 dagar. Samma man som gav mig 1000 spänn mer i månaden istället för de 500 han tänkte ge mig...

Just där och då blev jag lite röd om kinderna och kände att det är kanske inte så jag ska förtjäna min löneökning som jag dealade till mig. Sitta på en stol och läsa. Jag hoppas att han faktiskt vad ärlig och menade det han sa men jag är inte helt säker på att han inte var ironisk. Själv kände jag att jag inte levde upp till de förväntningar han kan tänkas ha på mig. Pinsamt!

Det märks väl om mitt kontrakt blir förlängt efter sommaren :P

måndag 16 maj 2011

Helgens nöje

Herregud vilken rolig helg jag har haft! Rolig men även slitsam...det märks att jag inte är 20 längre om jag säger så. Jag har varit på kryssning med mina fd arbetskamrater och jösses vad jag har druckit, dansat och betett mig, precis som man ska på en 24 timmars :P
Resultatet blev bland annat huvudvärk, ett spärrat bankomatkort & en massa tokigheter men det var det värt!

Idag har jag även tömt lägenheten i Stockholm så nu är det bara städningen kvar där nere och den tänker jag leja bort så nu behöver jag inte tänka mer på det heller. Som sagt, en bra helg!

söndag 8 maj 2011

Dag 12 – Mina tvångstankar/beteenden






Jag måste nästan alltid springa på toaletten när jag ska åka nånstans, även om jag inte är kissnödig....bara ifall att. Dom gånger jag inte gör det är det för att jag tvingar mig själv att inte göra det.



Jag har perioder när jag inte kan gå på A brunnar.


Jag kan kolla telefonen var 30:e sekund för att se om nån har ringt/messat fast jag sitter med telefonen i handen och vet att ingen har gjort det (ja jag vet att det är väldigt fjortisaktigt men jag gör det ändå).

fredag 6 maj 2011

Nya tider

Jaha, då har jag klarat av sista dagen på det här jobbet då och flyttar tillbaka hem och börjar på ett nytt jobb på måndag. Det känns bra att få börja något nytt & att få tillbaka mitt sociala liv igen, det har ju varit ganska dåligt med det. Jag har dock haft en helt underbar granne här som jag kommer sakna otroligt mycket när jag nu flyttar hem igen. Tack Jennie för den här tiden!


Men som sagt vi vet ju vart vi finns nånstans och vi får hålla kontakten & se till att träffas :)


Det är med blandade känslor jag lämnar Promille Hill...



http://www.youtube.com/watch?v=3OqyXqkTg-0



Kan inte låta bli att lägga upp den här länken för den är ju såå söt :-)

torsdag 5 maj 2011

Dag 11 – Jag fick inte men gjorde ändå.

Oj oj oj...här finns det mycket att ta av. Ljuga, svära för att nämna några saker.

Jag nöjer mig med att berätta om något jag brukade roa mig med när jag var i 9-10 års åldern. Nämligen åka till Märsta Centrum med en klasskamrat. Det fanns ju sååå mycket mer att se där än i Väsby där jag bodde. Och så var det ju lite häftigt att skryta för klasskompisarna om att man minnsan åkte dit själv :P

Som sagt jag fick inte men gjorde det ändå, naturligtvis kom det fram men jag fortsatte. Så kom dagen när pappas fru fyllde år och jag hittade ett jättefint smycket till henne i en av guldsmedsaffärerna..
Jag köpte det, fick det inslaget och gav det till henne. Jag var väldigt nöjd med mig själv och min present när hon tyckte lika mycket om den som jag gjorde.
Efter nån vecka kom frågan.... Hade jag tagit tåget själv till Märsta flera gånger? Naturligtvis nekade jag... Ända tills min syvmor påpekade att det stod Märsta som adress på asken till smycket jag köpt...

BUSTED!!

måndag 2 maj 2011

Dag 10 – Tv-program jag hatar men måste titta på ändå

Just nu har jag inte många program jag tittar på eftersom jag jobbar nätter....men jag har haft en massa skit som jag inte KAN låta bli att titta på även fast jag inte vill.

Som t.e.x: "Våra bästa år" som går på dagtid på tv3 och säkert har gått lika länge (om inte längre) än Dallas. Man kan kolla i 2 månader utan att det egentligen har hänt nåt, skitbra om man missar det i 3 veckor för man fattar ändå. Eller Top Model... Jag sitter där och muttrar att det är värdelöst och att tjejerna i sistnämda är en hop bimbos. Men likt förbannat så sitter jag där och tittar. Jag skyller på att sådana program är min intellektuella frizon....så det så. Då är det legalt. Även om det är värdelöst.